Login

Signup

Představujeme: ŽIVOT 90, z.ú.

27. 1. 2021 | 0 Comments
featured-image

ŽIVOT 90, z.ú. podporuje seniory v nezávislém životě, v samostatném rozhodování a účasti na společenském životě podle své vůle a preferencí. nabízí široké portfolio služeb seniorům a jejich blízkým s cílem zlepšovat kvalitu jejich života. Vychází z přesvědčení, že stáří není stigma. Lze jej prožít aktivně, ve zdraví a hlavně důstojně. ŽIVOT 90 se o seniory nejen stará, ale vytváří jim podmínky pro to, aby byli soběstační a naplno využívali své schopnosti a dovednosti.

Nedílnou součástí je dobrovolnické centrum, ve kterém se angažuje na 150 dobrovolníků, a tvoří tak jedno z největších dobrovolnických center zaměřené na seniory v České republice. Dobrovolníci se mohou zapojovat různými způsoby:

Dobrovolník na dlouhodobou spolupráci – vzdělávací a volnočasové aktivity pro seniory, přátelské návštěvy našich klientů, dopisy a telefonáty se seniory, administrativní výpomoc a jednoduchá manuální práce.

Dobrovolník při jednorázových akcích – reprezentace ŽIVOTa 90 na akcích, výpomoc s organizací výletů a našich tradičních akcí.

Dobrovolník s odbornými znalostmi – pomoc s překlady, přednášková činnost, odborné konzultace pro klienty i zaměstnance ŽIVOTa 90.

Zaujaly Vás aktivity ŽIVOTa 90 a chtěli byste se zapojit? Neváhejte a kontaktujte koordinátorku dobrovolníků – dobrovolnici@zivot90.cz nebo na tel. 778 473 772.

27.1.2021