Login

Signup

Představujeme: Dům tří přání

14. 10. 2021 | 0 Comments
featured-image

Dům tří přání je nezisková organizace, jejímž posláním je všestranná pomoc dětem a jejich rodinám v náročné životní situaci.

Spolupráce s dobrovolníky má v Domě tří přání dlouholetou tradici, a to zejména v zařízeních Domu Přemysla Pittra pro děti a v Centru pro děti Mezipatro.

Činnosti, ve kterých se dobrovolníci v Domě tří přání uplatňují:

  • pravidelné doučování dětí, pomoc s přípravou do školy (v Centru pro děti Mezipatro se jedná o dlouhodobou spolupráci s jedním konkrétním dítětem obvykle v rozsahu 1 hodiny odpoledne/týden, v Domě Přemysla Pittra pro děti se jedná o práci se skupinou dětí (ve spolupráci s vychovateli) obvykle v rozsahu 2-3 hodin odpoledne/týden)
  • výpomoc lektorům skupinových programů v Centru pro děti Mezipatro (pomoc s vedením programu a skupiny dětí, obvyklý rozsah 2 hodiny odpoledne/ týden)
  • příprava a realizace volnočasových aktivit a sportovních her pro děti v Domě Přemysla Pittra na zahradě, či v tvořivé dílně (obvyklý rozsah 2 hodiny odpoledne/ týden)

Další informace získáte zde nebo kontaktujte Mgr. Karolínu Pražákovou – koordinátorku dobrovolníků (dobrovolnik@dumtriprani.cz).

14. října 2021