Login

Signup

Představujeme: Tamjdem, o.p.s.

1. 6. 2021 | 0 Comments
featured-image

Nezisková organizace Tamjdem, o.p.s. propojuje od roku 2013 dobrovolníky a různorodé neziskové organizace po celé České republice skrze denní, víkendové a až dvoutýdenní dobrovolnické projekty a zájemce vysílá i do světa.

Ročně se s Tamjdem zapojí okolo 250 dobrovolníků do práce více než 25 českých neziskových organizací a dalších iniciativ jako jsou komunitní domy pro lidi s postižením, ekologická centra a farmy, památky, neziskovky, které pracují s dětmi a s mládeží apod. Natírají ploty, staví příbytky pro zvířata, zvelebují zahrady, čistí lesy nebo pomáhají s tvorbou pece, díky které budou mít obyvatelé komunitního domu čerstvý chléb …

Zkrátka pomáhají organizacím s prací, na kterou často nemají dost peněz, rukou nebo času … pomáhají jim naplňovat jejich vize.

Dobrovolnictví je pro nás způsob, jak vyjádřit, že nám okolní svět není lhostejný, příležitost vlastní fyzickou prací pomoci konkrétním organizacím, veřejně prospěšným projektům a místním komunitám v dosažení jejich cílů a přirozená cesta ke všestrannému osobnímu rozvoji a získání cenných životních zkušeností.

Zapoj se i ty! Ozvi se Monice Motanové, koordinátorce dobrovolnických akcí – e-mail: monika.motanova@tamjdem.cz nebo tamjdem@tamjdem.cz, tel. 728 712 996.

  1. 1. června 2021